Pienryhmät

Pienryhmäkurssille otetaan enintään neljä koirakkoa. Kurssit järjestetään ulkotiloissa Nokian yleisillä puistoalueilla. Säävaraus, eli treenejä siirretään tarvittaessa sateiden alta eteenpäin yhdessä sovittuun ajankohtaan. 

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen taitokoira@gmail.com.

Pentukurssi (noin 3-7 kk ikäisille) Kurssi täynnä!

Kurssilla opit kouluttamaan pentuasi tehokkaasti positiivisia vahvisteita hyödyntäen ja samalla ennaltaehkäisemään yleisimpien ongelmakäytösten syntymistä.

Kurssilla pohditaan mikä on sopiva määrä sosialistamista ja tutustutaan vieraisiin koiriin, ihmisiin. Opetellaan sopivia tervehtimistapoja ja totutetaan pentuja erilaisiin ympäristöihin. Harjoitellaan miellyttävää remmissä kulkemista ja opetellaan erilaisissa tilanteissa rauhoittumista. Opetetaan toiminnan keskeyttävä merkki ja mietitään sen käyttötapoja. Tehdään käsittelyharjoituksia mm kynsien leikkaus, harjaus. Harjoitellaan kontaktin kautta luoksetulon ja seuraamisen alkeita. Käydään läpi virikkeistämistä ja sen vaikutusta pennun elämään sekä keskustellaan yksinolon harjoittelemisesta. 

Torstaisin 8.4., 15.4., 22.4., 29.4. ja 6.5.

 Klo 18-19

Hinta: 89€

Hajuaisti hommiin 1 Kurssi täynnä!

Hajuaisti on koiran vahvin aisti ja haistelu on koiran lajityypillistä käyttäytymistä. Positiivisilla vahvisteita kouluttaen hajujen etsintä vahvistaa omistajan ja koiran suhdetta ja lisää koiran itsevarmuutta. 

Voimme ohjata ja vahvistaa koiraa käyttämään loistavaa hajuaistiaan myös meitä kiinnostavien asioiden etsinnässä, kuten kanttarelli tai vaikka raha. Kun koiralle on opetettu hyvin yhden kohdehajun etsintä, on uusien, erilaisten kohdehajujen lisääminen koiran etsittäviin hajuihin varsin helppoa. 

Kurssilla aloitetaan hajun etsintä opettamalla koiralle yksi kohdehaju ja sen etsintää. Ensimmäinen opetettava kohdehaju voi olla vaikka kuivattu kanttarelli, kolikko tai nosework -harrastuslajissa käytetty eukalyptustisle.

Torstaisin 8.4., 15.4., 22.4., 29.4. ja 6.5.

Klo 19.15 – 20.15

Hinta 89€

Hajuaisti hommiin 2 Kurssi täynnä!

Kurssilla harjoitellaan kohdehajun etsintää ja lisätään haasteita piilohin koirakon senhetkinen taitotason mukaan. Käydään tarkemmin läpi ohjaajan vaikutusta etsintään. Kuinka voit ottaa huomioon koiran ohjaamisessa maaston muodot ja ilmanalan vaikutukset hajun säilymiseen ja kulkeutumiseen. Aloitetaan kohdehajun ilmaisemisen harjoittelu tai vahvistetaan jo olemassa olevaa ilmaisua.

Kurssi sopii koirakoille, joilla on jo joku kohdehaju opetettuna ja halu jatkaa hajun etsinnän harjoittelua. Harjoittelun kautta rakennetaan koiralle hyvää motivaatiota ja häiriönsietokykyä kohdehajun etsintään.

Torstaisin 20.5., 27.5., 3.6., 10.6. ja 17.6.

Klo 19.15 – 20.15

Hinta 89€