Koulutusapu

Tarjoan yksityistunteina koulutusapua koiran uusien taitojen opettamiseen ja ongelmakäytösten muokkaamiseen.

Yksityistunnit on tehokas tapa kouluttaa koiraa. Silloin pystytään paneutumaan juuri kyseisen koiran ja omistajan tarpeisiin ja toiveisiin. Arjen sujuvuutta lisääviä taitoja koiralla ovat muun muassa kontaktin pitäminen omistajaan, vetämättä hihnassa kulkeminen, varma luoksetulo ja rauhoittumisen taidot.

Yleisimpiä ihmisten kokemia koiraongelmia ovat muun muassa hihnassa vetäminen, remmiräyhääminen, yksinolo-ongelmat, hallitsematon haukkuminen, autojen jahtaaminen, epäluuloisuus, arkuus ja erilaiset pelot.

Tarjoan mielelläni myös lajikohtaista valmennusta jäljestyksessä ja erilaisten hajujen etsinnässä.

Koulutustapaamiset voidaan järjestää asiakkaan kotona, koulutusklinikalla Nokialla, koulutuskentällä tai yleisillä puistoalueilla, riippuen minkälainen ympäristö tukee parhaiten koulutusta.

Jos koulutuspaketin jälkeen koirakko haluaa jatkaa yksilöohjauksessa harjoituksia, voi niitä ostaa puolen tunnin intensiiviharjoituksina.

Teen sinulle ja koirallesi yksilöllisen koulutussuunnitelman ja autan sinua eteenpäin kohti tavoiteltua lopputulosta. Ota rohkeasti yhteyttä, mietitään sinulle ja koirallesi sopiva koulutusratkaisu!