Koulutusapu

Tarjoan yksityistunteina koulutusapua koiran uusien taitojen opettamiseen ja ongelmakäytösten muokkaamiseen.

Yksityistunnit on tehokas tapa kouluttaa koiraa. Silloin pystytään paneutumaan juuri kyseisen koiran ja omistajan tarpeisiin ja toiveisiin. Arjen sujuvuutta lisääviä taitoja koiralla ovat muun muassa kontaktin pitäminen omistajaan, vetämättä hihnassa kulkeminen, varma luoksetulo ja rauhoittumisen taidot.

Yleisimpiä ihmisten kokemia koiraongelmia ovat muun muassa hihnassa vetäminen, remmiräyhääminen, yksinolo-ongelmat, hallitsematon haukkuminen, autojen jahtaaminen, epäluuloisuus, arkuus ja erilaiset pelot.

Tarjoan mielelläni myös lajikohtaista valmennusta jäljestyksessä ja erilaisten hajujen etsinnässä.

Suosittelen uusille asiakkaille kolmen kerran koulutuspakettia. Yksilölliset ohjeet, kehityksen seuraaminen ja oppimisen eteenpäin vieminen takaa koulutuksessa edistymisen. Koulutuspaketti sopii pennun arkitaitojen kehittämiseen, aikuisten koirien ongelmakäytösten muokkaamiseen tai vaikka hajutyöskentelyn aloittamiseen. Koulutuspaketti jakaantuu kolmelle kerralle. Ensimmäiseen tapaamiseen varataan aikaa noin puolitoista tuntia. Siinä kartoitetaan tilannetta ja tehdään ensimmäisiä harjoituksia. Seuraavat harjoitukset ovat noin 45 minuutin mittaisia ja niissä tehdään tavoitteiden  mukaisia harjoituksia.

Koulutustapaamiset voidaan järjestää asiakkaan kotona, koulutusklinikalla Nokialla, koulutuskentällä tai yleisillä puistoalueilla, riippuen minkälainen ympäristö tukee parhaiten koulutusta.

Jos koulutuspaketin jälkeen koirakko haluaa jatkaa yksilöohjauksessa harjoituksia, voi niitä ostaa puolen tunnin intensiiviharjoituksina.

Teen sinulle ja koirallesi yksilöllisen koulutussuunnitelman ja autan sinua eteenpäin kohti tavoiteltua lopputulosta. Ota rohkeasti yhteyttä, mietitään sinulle ja koirallesi sopiva koulutusratkaisu!

Hinnat 

tunti 75 €

yksittäinen kotikäynti (max 90 min) 120€

3 kerran koulutuspaketti 225 €

30 min intensiivitreeni 35 € (vain koulutuspaketin ostaneille, harjoitukset Nokian seudulla)

Koulutuskonsultaatio puhelimella tai Teamsillä 45€ / tunti

Hinnat sisältää 24% arvonlisäveroa

Matkakuluja veloitan 0,41 euroa/km 15 kilometrin ylimenevältä osalta