Pienryhmät

Pienryhmäkurssille otetaan enintään neljä koirakkoa. Kurssit järjestetään ulkotiloissa Nokian yleisillä puistoalueilla. Säävaraus, eli treenejä siirretään tarvittaessa sateiden alta eteenpäin yhdessä sovittuun ajankohtaan. 

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen taitokoira@gmail.com.

Pentukurssi (noin 3-7 kk ikäisille)

Kurssilla opit kouluttamaan pentuasi tehokkaasti positiivisia vahvisteita hyödyntäen ja samalla ennaltaehkäisemään yleisimpien ongelmakäytösten syntymistä.

Kurssilla pohditaan mikä on sopiva määrä sosialistamista ja tutustutaan vieraisiin koiriin ja ihmisiin. Opetellaan sopivia tervehtimistapoja ja totutetaan pentuja erilaisiin ympäristöihin. Harjoitellaan miellyttävää remmissä kulkemista ja opetellaan erilaisissa tilanteissa rauhoittumista. Opetetaan toiminnan keskeyttävä merkki ja mietitään sen käyttötapoja. Tehdään käsittelyharjoituksia mm kynsien leikkaus, harjaus. Harjoitellaan kontaktin kautta luoksetulon ja seuraamisen alkeita. Käydään läpi virikkeistämistä ja sen vaikutusta pennun elämään sekä keskustellaan yksinolon harjoittelemisesta. 

Keskiviikkoisin klo 17.15

Harjoituskerrat 11.8, 18.8., 25.8., 1.9. ja 8.9.

Hinta: 89€

Kanttarellikoirakurssi 1

Hajuaisti on koiran tärkein aisti ja haistelemalla etsiminen on koiran lajityypillistä käyttäytymistä. Sienten etsintää opettamalla pääsemme itse nauttimaan runsaammasta sienisaaliista ja samalla tarjoamme koiralle mielekästä tekemistä.

Tällä viiden harjoituskerran kurssilla opetamme koiralle kanttarellin hajuun reagoimista ja sen etsintää erilaisissa maastoissa. Keskitymme myös oikeanlaisen työskentelyvireen aikaansaamiseen ja koiran etsintämotivaation vahvistamiseen.

Torstaisin klo 18.15

12.8., 19.8., 26.8., 2.9. ja 9.9.

Kurssi sisältää harjoituksissa käytettävät kanttarellit.

Hinta 99€

Sieniretki

Kun koira osaa jo etsiä piilotettuja sieniä, on sen jälkeen aika siirtyä metsään harjoittelemaan koskemattomilla sienillä. Retkelle mennään kahden koirakon voimin ja harjoitellaan piilotettujen sekä koskemattomien sienien etsintää.

Varmat sienipaikat on etsitty jo etukäteen, joten voimme keskittyä harjoitteluun näillä retkillä.

Sieniretket on tarkoitettu taitokoiran kanttarelli- ja hajuaisti hommiin -kursseilla olleille koirakoille. Retkien ajankohdat ilmoitetaan facebook ryhmässä.

Hinta 30€ /koirakko